avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalarea rezidentiatului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalarea rezidentiatului

Buna ziua! Am o intrebare.Sint medic de familie.Detin diploma de rezidentiat din Republica Moldova.Locuiesc in Romania, sint casatorita aici.Vreau sa imi echivalez diploma de rezidentiat.Din cate am aflat se efectuiaza de catre MS( Resurse umane).Sun acolo din ianuarie fiecare luna si doamna imi zice ca nu s-au implementat normele metodologice de aplicare, si acum iarasi m-a amanat sa sun peste o luna, deci vor fi 6 luni:(Am gasit ordinul nr.969 din 7 august 2013 aici sint stipulate alte tari,dar in Articol 1 subpunctul ,,a'' este mentionata Legea nr 95 din 14 aprilie 2006 in care Articolul 370 contine subpunctul c- sotul unui cetatean roman...indiferent de cetatenia acestuia.De la Resurse Umane mi-au spus ca actele necesare vor fi asemanatoare cu acestea din acest ordin...dar pentru RM nu s-au implementat si tre sa astept.Va rog ajutati-ma.Ce sa fac? De ce ma amana?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a dat decizia în scris după audiența la ministrul sănătății Tatianna Tatianna Buna ziua! Am avut audienta la Ministerul Santatatii. Decizia nu mi s-a dat in scris, chiar daca am insistat.Mi s-a spus verbal ce sa fac si ca se va solutiona ... (vezi toată discuția)
Echivalarea studiilor superioare de scurtă durata la ciclu i bologna MS75 MS75 La ce instituție mă adresez pentru Echivalarea studiilor superioare de scurtă durată finalizate în 1996 la ciclul I Bologna conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)
Competenta proceduri cosmetice anacristina89 anacristina89 Buna ziua, 1. De ce diploma/certificare am nevoie pentru a putea face injectii cu acid hialuronic si botox? (pe teritoriul ... (vezi toată discuția)