avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ATAC RECURS TAXA DE MEDIU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ATAC RECURS TAXA DE MEDIU

Buna ziua,
Am dat in judecata ANAF-ul pentru recuperare taxa de mediu,ei au facut recurs pe motiv ca nu a fost contestata si in contecios administrativ si ca hotararea judecatoreasca este ilegala din acest motiv
Ma intereseaza modul meu de a face intampinare la acest recurs si daca totusi se poate judeca si castiga un proces si fara aceasta contestatie si care ar fi toti pasii de urmat din punct de vedere legal.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legal DumitruMihai DumitruMihai Buna seara, am primit de ANAF anul trecut adica 2014, o adresa cum ca as avea de plata o suma de aprox. 4200 ron reprezentand dobanzi si penalitati, acestea ... (vezi toată discuția)
Revocare hotarare wap54 wap54 Pe Legea 290/2003 prefecturile emit hotarari privind despagubirea sau in urma contestatiei si sustinerii unui proces privind dreptul la despagubire se emite, ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)