avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

În luna Aprilie trebuia să primesc a treia tranșă de bani de la Anaf. Cum pot recupera acești bani, câștigați prin sentință judecătorească definitivă?

Alte discuții în legătură

Autoritățile fiscale locale refuză restituirea taxei de primă înmatriculare luciupurcari luciupurcari În luna aprilie 2017 urma să-mi fie restituită a treia tranșă din taxa de poluare pentru autoturism .În anul 2015 luna ianuarie a fost pronunțată ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucamihai09 lucamihai09 buna ziua am o hotarare judecatoreasca executori din urma cu 4 ani prin care mi se da castig de cauza si trebuie sa primesc taxa auto inapoi. la anaf dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)