avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare cabinet kineto/fizio
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare cabinet kineto/fizio

Buna ziua,

Doresc sa lansez un cabinet de recuperare medicala (kinetoterapie / fizioterapie / masaj). Cunosc dotarile obligatorii, desi eram ferm convins ca in ceea ce priveste spatiul, am nevoie nu doar de o cabina de dus, ci si de un grup sanitar separat pentru angajati. Ma puteti lamuri?

Provocarea mea cea mai mare este alta. Cum primesc avizul de functionare ca si cabinet de kineto/fizio daca eu sunt (ca si meserie) din complet alt domeniu. Nu imi dau seama daca si cabinetele de kineto/fizio trebuie sa fie inregistrate in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale, si daca da, cum trec de acea bariera in care mi se cere mie, ca administrator, sa am aviz de libera practica (din nou, eu fiind din alt domeniu). Adica eu, ca si antreprenor (in cazul de fata), nu pot deschide un cabinet de kineto/fizio daca nu-s in acelasi timp specializat in domeniu?

Va multumesc anticipat pentru lamurire.

Cu deosebita stima!
SzSza

Alte discuții în legătură

Sala fizioterapie Armand2ro Armand2ro Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Autorizații necesare cabinet recuperare medicala Kinetoterapeut Kinetoterapeut Am deschis un SRL cu cod Caen 8690 si voi înființa un cabinet de recuperare medicala ( fizio, kinetoterapie, masaj) . Menționez ca nu sunt specializată in ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet fizioterapie si kinetoterapie bmd21 bmd21 Sunt absolvent de kinetoterapie la UNEFS cu libera practica. Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a imi deschide un cabinet de fizioterapie si ... (vezi toată discuția)