avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Valabilitate rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Valabilitate rca

Buna ziua.
Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot sa circul cu asigurarea rca facuta cand am primit setul de numere rosii, (care e inca valabila) avand numere negre. Pe asigurare e specificata seria de sasiu, capacitatea cilindrica si masa maxima autorizata. Nicaieri nu vad sa fie specificat numarul provizoriu.

Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:02, 23 Mai 2017
polita este valabila pan ala data expirarii inscrisa pe aceasta.Mergeti la agentul care v-a emis polita cu dovada inmatricularii masinii si se va inscrie pe asigurare numarul de inmatriculare si se va debloca si cartea verde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere mașină: cu sau fără asigurare? wizard0350 wizard0350 Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)
Rca - auto romanesc pe masina de anglia ContSters294253 ContSters294253 Bua ziua.Am o masina cu numar de anglia.recent i-am facut omologare , in RAR, si itp-ul si ma intereseaza daca pot incheia asigurare auto romaneasca.Va ... (vezi toată discuția)