avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA - auto romanesc pe masina de Anglia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA - auto romanesc pe masina de Anglia

Bua ziua.Am o masina cu numar de anglia.recent i-am facut omologare , in RAR, si itp-ul si ma intereseaza daca pot incheia asigurare auto romaneasca.Va multumesc.
nu se poate .
nici in vedea inmatricularii? pe o luna de zile?
eu cunosc pe cineva care a facut acest gen de asigurare, am vazut polita cu ochii mei, si ar fi vrut sa stiu cat de corect este
rusu43 a scris:

eu cunosc pe cineva care a facut acest gen de asigurare, am vazut polita cu ochii mei, si ar fi vrut sa stiu cat de corect este


nu stiu daca o societate de asigurari din Romania , poate reasigura un autoturism imatriculat in alta tara , in vederea asigurarii permanente . se poate face RCA ,o singura data , pe 30 de zile, in vederea imatricularii .

daca va referiti la numerele rosii , acelea sunt provizorii , se poate face reasigurare RCA de 3 ori , pe 30 de zile fiecare, in vederea imatricularii .
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
DanMC, utilizator
nu este vorba de numere rosii, a trecut masina prin rar, are carte de identitate romaneasca, si polita de asigurare pe 6 luni,

Alte discuții în legătură

Accident in romania- asigurare fãcutã pe un nume divers de proprietar AndronacheIonica AndronacheIonica Buna seara, Ma numesc Andronache Ionică, cetățean roman cu rezidenta în Italia. În noaptea de 11 iunie în Sebeș am fost tamponat în spate ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare rca autoturism leasing biti biti Buna ziua, Avem un autoturism cu contract de leasing pe firma care se incheie la data de 30 oct 2013 , polita de asigurare RCA actuala este valabila ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)