avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare subventii de la AFIR in RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare subventii de la AFIR in RJIP

Am proiect pe masura 6.1,plata subventiei pe pamant si banii primiti de la AFIR trebuie sa,i inregistrez in registrul incasari si plati?

Alte discuții în legătură

Monografie fonduri nerambursale-inregistrare cp, cr si monografii ses-uri elina2001 elina2001 m-ar interesa o monografie contabila pt inregistrare a unui proiect POSDRU/173/6.1 finantat UE in contabilitatea liderului de parteneriat si a partenerului( ... (vezi toată discuția)
Proiect afir neaguvasile neaguvasile In 2017 am depus un proiect la Afir pe masura 6.3 -apicultura.Detin 80 fam.albine pe PFA si lucram o suprafata de teren pe PF. In 2018 mi s-a aprobat ... (vezi toată discuția)
Primire bani din fonduri europene Dea123 Dea123 Buna ziua, Detin un PFA. In urma participarii la un curs de antrepenoriat finantat de fonduri europene am primit subventii pentru infiintarea si dezvoltarea ... (vezi toată discuția)