avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea protectiei consumatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea protectiei consumatorului

BUna. am comandata de pe un site o geanta, care se pare ca este prea mica pt nevoile mele. am facut greseala ca sa comand pe pfa, in ideea in care pot deconta cheltuielile. se pare ca firma online nu doreste nici sa imi restituie banii, desi sunt in termenul de 14 zile, nici sa imi schimbe produsul, cu unul mai mare :sorry: motivand ca OUG 34/2014 nu ii obliga sa preia bunul vandut. O alta idee ar fi ca in opinia lor, PFA-ul este persoana juridica, sens in care garantia este prelungita. Care ar fi modalitatea de a putea recupera banii sau schimba produsul? Are sens sa fac o sesizare la protectia consumatorului? :sorry::sorry:

Alte discuții în legătură

Termeni si conditii vanzare pe internet prin mica publicitate, facebook Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)
Comertul online saionara saionara am unele nelamuriri cu privire la garantia si returnarea produselor. ca si magazin online neplatitor de TVA, pot sa pun o taxa retur in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Protectia vanzatorului de articole executate la comanda fata de returnarea abuziva a clientului Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)