avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... documente bancare si \"obligativitatea\" clientului de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

documente bancare si "obligativitatea" clientului de a le completa

Salut - sunt curios de un lucru. In mod cert bancile aplica comisioane la orice implica prezenta ta la ghiseu, DAR pretentia lor este ca tu sa completezi tot formularul si apoi sa il si confirmi cu semnatura... ultima parte, cea cu semnatura e clar obligatorie clientului, insa sa stau acu sa completez si un rahat de formular de schimb valutar, sau un ordin de plata, sau orice alte documente de rahat mai au ei la cosulet, mi se pare o tampenie - pai de ce platesc comision?? Sa imi scriu singur hartiile?
Oricum "lenea" e cea mai mica problema, aici fiind vorba de cum este corect. Spre exemplu eu sunt in momentul de fata operat si bratul e cam 10-15% folosibil pentru inca vreo 30 zile, m-am dus la o banca sa schimb o suma din contul X in contul Y (ambele personale) si, desi am explicat situatia, m-au pus pe mine sa completez formularul (a durat cam 30 minute), sub pretextul ca "sa nu ii dau in judecata". Am chemat chiar si directorul bancii, care mi-a spus ca ei nu sunt obligati sa scrie nici un document, chiar daca eu il atest oricum cu semnatura si actul de identitate. La cerinta logica sa imi arate si mie unde specifica ei acest lucru, bineinteles ca nu mi-a putut arata nimic, ba chiar a luat-o pe aratura cu niste aberatii, schimband rau de tot subiectul...
Ma poate lamuri cineva, daca am exagerat eu SAU si-au batut ei joc de mine?

Alte discuții în legătură

Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)
Creditare valuta CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui ... (vezi toată discuția)
Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)