avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Numere rosii!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Numere rosii!

Buna ziua!
Am cumparat o masina adusa din germania care avea deja primul set de numere rosii scoase.
Eu am primul set de numere rosii scoase valabile pana pe 13.06.2017 iar eu am programare la RAR pe 28.06.2017 asta inseamna ca mai am nevoie de un rand de numere rosii.
Cum procedez?
Adica ce acte imi trebuie,unde trebuie sa ma duc si ce taxe trebuie sa platesc si unde sa le platesc!
Va mtumesc si astept raspuns!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am și eu o întrebare de curând am achiziționat ... FlorinLumgu FlorinLumgu Bună ziua! Am și eu o întrebare de curând am achiziționat o mașină adusa din Germania vânzătorul a scos doar un set de numere roșii plătind doar o ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o câteva nelămuriri vă rog? la rar pot ... 22Marian 22Marian Bună ziua, am și eu o câteva nelămuriri vă rog? La RAR pot să merg cu nr roșii expirate?? Am două seturi de nr roșii scoase: primul set 30 zile și al ... (vezi toată discuția)