avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuziva

Buna ziua, revin cu o mica problema. Am avut un porces de litigiu de munca pe fond si judecatorul a respins plangerea ca nefondata. La dosarul de judecata parata a depus contractul colectiv de munca in care scrie conform art X ca ma pot adresa instantei in 30 de zile si etc etc.
De asemenea, salariatul se poate adresa cu o cerere de revizuirea sanctiunii disciplinare la conducatorul societatii, termenul de solutionare fiind de 10 zile, prin decizie de admitere sau respingere ( din pacate acest aspect nu a fost mentionat in procesul de fond de avocata mea). Legat de acest aspect nu am stiut si nici nu am avut cand sa fac aceasta cerere, deoarece acestia imediat a doua zi dupa comisie mi-a incheiat contractul de munca si nici macar nu mi-a trimis decizia de incetare. A trebuit sa ma interesez eu si sa cer in scris decizia de incetare. In declaratii ei au specificat ca au trimis prin posta dar nu au facut nici o dovada ca au trimis decizia sau ca mai intai ar fi incercat sa i-a legatura cu mine. Pot folosi acest aspect pentru apel???
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iunie 2017
0siris, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Deschid acest topic ca fiind o provocare pentru toti cei ce cunosc procedura judecatii cererilor de revizuire in vcpc (gabriela pintea, freeelis, stoica ioana, lascoschi sa) FRD FRD Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si prevederile art 137 din acelasi cod. Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)