avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Refuz promovare in functie / posibilitate transfer
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Refuz promovare in functie / posibilitate transfer

Buna ziua !

In urma cu câteva luni am ocupat un post de grefier-arhivar la tribunal prin concurs de promovare de la judecătorie. Am început lucrul cam la o luna de la examen in noua instanta dar nu am semnat de luare la cunoștință pe decizia de promovare, emisa la acel moment de instanta ce a organizat concursul (Curtea de Apel), nici pana in ziua de azi.

1. Care este termenul de refuz al acestui nou post ?
2. Termenul de refuz curge de la data începerii activității la noua instanta, de la data expirării termenului de contestație la examen sau de la data luării la cunoștință a deciziei de numire in noua funcție ?
3. In caz de imposibilitate a refuzului, exista posibilitatea de transfer înapoi la judecătoria de unde am promovat ?
Daca este posibil imi puteți indica câteva articole din legislația specifica acestei spete?

Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2017
andrei0524, utilizator

Alte discuții în legătură

Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie examen ocupare posturi in domeniu sanitar. radinschipaul radinschipaul Sunt mihnit,cuprins de revolta chiar, de rezultatele unui concurs de ocupare posturi in domeniu sanitar organizat intr-un spital de provincie aflat in reteaua ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)