avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imobil bun propriu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imobil bun propriu

Dacă soții au dobândit împreuna in timpul căsătoriei un imobil și după divorț soțul se recăsătorește poate trece actuala soție in actul de vânzare cumpărare ? Și cu actuala soție poate fi bun comun ? Sau rămâne bun propriu soțului ?
Pai si fostii soti au facut paratj sau nu ?
Nu
Atunci sa il faca, abia apoi face ce vrea cu partea lui.. sa o treaca pe noua nevasta .. etc.
Dacă soțul dvs nu a făcut partajul cu fosta soție, imobilul ii aparține soțului doar în proporție de 1/2. TB sa rezolve problema partajului. Poate cere atribuirea apartamentului cu plata sultei către fosta soție.
Am înțeles . Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Partaj miracos miracos Va supun atentiei urmatoarea speta in speranta ca ma veti ajuta In anul 1994 am mostenit impreuna cu sora meo o casa. In acelasi an sora mea a solicitat pe ... (vezi toată discuția)
Divort 72NYK 72NYK Buna, La terminarea unui divort, teoretic, fostii soti se despart. Fiecare se duce la locul unde s-a facut ancheta sociala? Ce faci in cazul in care unul nu ... (vezi toată discuția)