avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Puncte de lucru pentru 2 societati la aceeasi adresa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Puncte de lucru pentru 2 societati la aceeasi adresa

Pot avea 2 societati cu puncte de lucru in acelasi imobil?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:26, 12 Iunie 2017
Buna ziua,
Exista solutii perfect legale pentru ca doua societati sa aiba puncte de lucru chiar si in aceeasi camera, cu atat mai simplu in acelasi imobil!..
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat - mai multe sedii, legalitate ludeea ludeea Buna ziua, In acelasi spatiu este legal sa coexiste cu contract de comodat sau de inchiriere mai multe societati comerciale /PFA/ II ? Multumesc mult ... (vezi toată discuția)
2 puncte de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)