avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 puncte de lucru

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa deschidem 2 puncte de lucru la aceeasi adresa pentru a ne putea desfasura legal activitate in continuare.(trebuie sa desfasuram cate o activitate in fiecare punct de lucru in parte)
Se poate sa deschid doua puncte de lucru la aceeasi adresa pe aceeasi societate daca le delimitez (hasurez) pe schita, si le denumesc Corp A si Corp B avand in vedere ca am doua intrari in spatiu.
O sa inchid punctul de lucru actual si concomitent deschid 2 puncte de lucru unul in Corpul A si unul in Corpul B pe aceeasi societate.
Este posibil acest lucru?Se accepta la Registrul Comertului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 23:39, 26 Mai 2011
Daca aveti doua numere postale(ex: 101A si 101B), da!
Cel putin in Bucuresti, daca nu aveti o adresa oficiala cu Corp A si Corp B nu prea se poate. Dar ce va impiedica sa le delimitati in fapt, si sa le lasati pe aceeasi adresa, ca fiind un singur punct de lucru?
Deci la Registrul Comertului nu se accepta doar delimitat (hasurat) pe schita? Trebuie sa am neaparat doua numere postale diferite?
Nu pot sa pun eu de ex: Str. Floresca nr. 14,corp A si Str. Floreasca nr.14, Corp B, si pe fiecare adresa sa fac contract de inchiriere separat?
Nu, pentru ca degeaba apare acest lucru pe contractele de inchiriere pentru ca se cer actele pana la primul proprietar si se vede din acele documente cum ca nu coincid adresele.
Multumesc! probabil avocatul care mi-a zis ca se poate a confundat procedura ref. sediul social cu punctul de lucru.

Alte discuții în legătură

Aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati adriana1972 adriana1972 am voie sa inchiriez un apartament cu 3 camere la 2 firme ce vor sa deschida punctele de lucru acolo, administratia financiara spune ca da dar registrul ... (vezi toată discuția)
Este posibil inchirierea doar a unei suprafete dintr-un teren? Bubbin Bubbin Pe o suprafata dintr-un teren, proprietatea altei persoane, vreau sa construiesc pentru desfasurarea unei activitati comerciale o constructie din termopan. ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)