avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru bunuri

Daca am un dosar cu executare silita din 2012 pt un credit la banca (in care sunt codebitor) si sotul meu face un credit ipotecar in Anglia pt o casa care va fi cumparata in Anglia, pot risca sechestru pe casa? Dar bunurile pe care el le mosteneste dupa casatorie? Pot fi puse sub sechestru pt datoriile mele facute inainte de casatorie sau chiar de a ne cunoaste? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Situatie poprire deeaandreea deeaandreea Sunt casatorita si doresc sa accesez un credit imobiliar. Banca spune ca sotul apare in acte chiar daca nu are calitate de codebitor, numai ca el are o datorie ... (vezi toată discuția)
Cum ecu sechestrul asigurator? divna divna Va salut respectuos si va rog sa-mi raspundeti cu cea mai mare seriozitate....sotul meu se afla intr-un proces penal,in faza de fond, are calitatea de iculpat ... (vezi toată discuția)
Litigiu intre banca si client persoana fizica divinenrg divinenrg Am o nedumerire, sper sa ma puteti ajuta cu lamuriri. Situatia este putin mai complicata, sper sa o prezint cat se poate de clar. Fostul meu sot a facut un ... (vezi toată discuția)