avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA, norma de venit , registru jurnal incasari si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, norma de venit , registru jurnal incasari si plati

Pentru PFA , la norma de venit, este obigatorie completarea registrului jurnal de incasari si plati (RJIP) in 2017?
sau pentru norma de venit se completeaza doar rubrica de incasari conform

Legii 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind
CODUL FISCALCU NORMELE METODOLOGICE DE APLICARE
articol 49
(8) Contribuabilii care desfășoară activități pentru care venitul net se determină pe bază de norme de venit au obligația să completeze numai partea din Registrul-jurnal de încasări și plăți referitoare la încasări, potrivit reglementărilor contabile elaborate în acest scop. ?

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa iulia1970 iulia1970 Ce acte contabile trebuie sa am ca vanzator de legume si fructe? Imi trebuie contabil neaparat sau o pot tine singur contabilitatea? (vezi toată discuția)
Document justificativ pentru registrul jurnal de incasari si plati - paypal ipi ipi Pentru PFA - Norma de venit, pot sa trec ca si document justificativ (pentru incasari) in Registrul Jurnal de Incasari si Plati un \"extras de cont\" PayPal?! (vezi toată discuția)
Stiati de obigativitate - registru de incasari si plati - pentru persoanele fizice impuse la norma de venit? Management Account Management Account Începând cu data de 1 ianuarie 2012, in Legea 571/2003 a fost introdusa la art.49 alin. 8 următoarea prevedere: “Contribuabilii care ... (vezi toată discuția)