Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic intr-o problema.
Sotul meu a avut un accident luna trecuta din care a rezultat vatamarea corporala a unui biciclist. Sotul meu a iesit de pe un drum secundar in drum principal si sa a asiurat dar biciclistul a aparut din senin, fapt atestat si de ceilalti pasagerii din masina(sotul lucreaza la o firma de transport persoane) Biciclistul a avut o alcoolemie de 0.9 la mie. A avut 2 coaste rupte. Spitalizarea si bicicleta au fost platite de catre sot si s-a facut o hartie de mana semnata de biciclist, un martor si sofer, din care rezulta ca biciclistul nu are nici o pretentie financiara . La politie cazul este inca in cercetare.
Acuma la o aproximativ o luna de la accident , susutine ca are o vanataie si a fost trimis la ortopedie la investigatie.
Intrebarea mea este daca poate sa aiba vreo pretentie financiara avand in vedere declaratia facuta si faptul ca survine la o luna de la accident si in raportul de externare nu apare o astfel de vanataie sau altceva.
Daune
alinacosmina
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic intr-o problema.
Sotul meu a avut un accident luna trecuta din care a rezultat vatamarea corporala a ... (vezi toată discuția)
Accident !
chuck
salut ... am si eu o nelamurire privind ceea ce mi s-a intamplat. as dori sa imi dai un raspuns sincer ca sa stiu cum actionez in continuare. sa iti explic. eu ... (vezi toată discuția)