avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dubla impozitare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dubla impozitare

Daca o persona fizica rezidenta in Romania are un Cont personal la o banca in Austria, deschis cu approx. 15 ani in urma, cum se abordeaza impozitarea in Romania a sumei din acel cont?

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiei fiscale pentru persoanele care presteaza munca ca si pfa in alte tari ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana presteaza munca in strainatate, ex Austria , ca si persoana fizica autorizata(firma deschisa in tara unde isi ... (vezi toată discuția)
Ingrijitoare batrani in strainatate depun declaratia 201? ohiki ohiki Daca muncesc ca ingrijitoare de batrani 24/24 in Austria 6 luni pe an, in baza unui PFA, deschis in Au, cu contract intre mine si familia la care prestez munca ... (vezi toată discuția)
Drept bancar - interdictie varsamant in valuta adema1980 adema1980 Buna ziua, Va rog sa-mi indicati temeiul legal prin care o banca imi poate refuza mie, societate comerciala, depunerea de valuta (euro) in propriul meu cont ... (vezi toată discuția)