avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil-Punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil-Punere in posesie

Buna ziua. Tatăl meu in urma unei hotărâri judecătorești a primit o suprafața de teren in baza Legii 165/2013,cred. Acum i s-a făcut o oferta de teren din partea comisiei condusă de primar însă a refuzat-o pentru ca terenul este mult sub valoarea unde ar fi fost cu aproximație terenul pierdut la fostele C.a.p. uri. Întrebarea mea este după refuz ce va urma? Vine o noua propunere de teren pana la oferta cu puncte sau care este procedura? Va rog dacă m-ați putea îndruma cu articolele in cauza.

Alte discuții în legătură

Retrocedari teren arabil extravilan sfrijanvasile sfrijanvasile 1.Din 1994 eu si mama mea avem hotarare judecatoreasca definitiva pt. retocedare ca mostenitori legali, a 5,5 ha teren.Nici azi nu avem titlu de proprietate, ... (vezi toată discuția)
Retrocedari teren extravilan.drept legal de mostenitor.rog o analiza daca mai exista vro cale de atac, pe legea 165/2013 cu modif. si compl. conform continut intrebare. sfrijanvasile sfrijanvasile 1.Din 1994 eu si mama mea avem hotarare judecatoreasca definitiva pt. retocedare ca mostenitori legali, a 5,5 ha teren.Nici azi nu avem titlu de proprietate, ... (vezi toată discuția)
Despagubire teren Dina-PC Dina-PC In 2006 tatal meu a dobindit titlu de proprietate pe 979mp , intravilan. Neexistiand teren , dupa procese indelungate s-a ajuns la o suma in bani , ca ... (vezi toată discuția)