avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie către bugetul de stat
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie către bugetul de stat

În urma unei hotărâri judecătorești definitivă trebuie să dau o sumă de bani bugetului de stat . Până acum nu am primit nici o somație de la vreun executor judecătoresc și nici la financiar nu mă găsesc cu vreo datorie. Am deja trei ani de la hotărârea definitivă. După cât timp de prescrie datoria ? Mulțumim anticipat !

Alte discuții în legătură

Executare silita inceputa de societate telefonie fixa Monicul Monicul Va rog o mana de ajutor in acesta problema! Am gasit (in usa) o somatie de plata,( de la un executor judecatoresc )la care este anexata o sentinta a ... (vezi toată discuția)
Procedura plata datorie elis57 elis57 Urmare a unei hotarari judecatorest definitive, am de achitat o datorie catre o persoana fizica. Am primit din partea executorului judecatoresc somatia de ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila si firma recuperare dandandandandan dandandandandan Buna ziua, Am primit o notificare de plata de la Eos KSI prin care ma instiinteaza ca as avea de platiti o suma ce rezulta din neindeplinirea obligatiilor ... (vezi toată discuția)