avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Orele legale de liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Orele legale de liniste

Buna seara
Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul saptamani
Multumesc
PROGRAM DE LINISTE
Intre orele 13,00-14,00 si 22,00-8,00

Extras din Legea nr.61/1991, republicata in MO .nr.96/2014:

Art.2
26) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sa sediile persoanelor juridice, in locuinele persoanelor fizice sau in orice loc din imobilele cu destintia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora, este sanctionata cu amenda de la 500 la 1.500lei.

27) organizarea de petreceri cu caracter privat si utilizarea de aparatura muzicala la intensitate de natura a tulbura linistea locuitorilor, in corturi, alte amenajari sau in spatiu neacoperit, situate in perimetrul apropiat imobilelor cu destinatia de locuinte sau cu caracter social, in mediul urban, este sanctionata cu amenda de la 500 la 1.500lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dețin un local având ca activitate principala bar. ... Ssoniaaaa Ssoniaaaa Bună ziua, dețin un local având ca activitate principala bar. Am dori sa organizam niște petreceri pentru promovare, sa chemam dj sau diferiți artiști. ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste petrudaniel petrudaniel Buna ziua! Este adevarat ca nu pot asculta niciodata muzica la sistemul meu de home-audio? Legea mentioneaza ca doar tulburarea prin zgomote se sanctioneaza in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ascult muzica si am un vecin care abia asteapta sa sune la politie ClaudiuAlexandru ClaudiuAlexandru Ce este de facut? In ce interval orar sau in ce conditii pot asculta muzica la un volum mai ridicat, dar sa nu pot lua amenda daca vine un echipaj de politie ... (vezi toată discuția)