avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselatorie pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselatorie pe internet

Mama mea a fost victima unei inselatorii pe internet acuzatul fiind de cetatenie americana si dupa multe tertipuri sentimentale inclusiv a asa zisului fiu, cel din urma fiind o persoana fictiva dupa un timp indelungat de relatie on-line acesta a rugat-o da il imprumute pe fiul ei cu niste bani.acuzatul a pretins ca se afla intr-un loc izolat de unde nu putea efectua operatiuni bancare. Care sunt sansele sa isi recupereze banii si cum ar trebui procedat? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:42, 28 Iunie 2017
Slabe sanse sa isi recupereze banii.
Politia romana nu cred ca are chef sa auda de asa ceva...
Politia nu e companie de asigurari sau agentie de recuperat credite. Iar daca a fost vorba de un nigerian care actiona din Malaezia, nu vad ce ar putea face Politia romana, decat sa transmita plangerea in alta tara.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sarbatori fericite! am o situatie delicata mama mea ... Mezzoankbrb Mezzoankbrb Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa ... (vezi toată discuția)
In data de 11.12.2021 am postat un anunt de vanzare pe olx. am ... Ticc Ticc In data de 11.12.2021 am postat un anunt de vanzare pe OLX. Am fost contactat prin Whatsapp de un individ necunoscut. In data de 12.12.2021 am primit ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare mirelle mirelle X intentioneaza sa cumpere o masina. Se deplaseaza impreuna cu inca 2 prieteni la targul de masini din localitate, verifica o masina expusa spre vanzare si se ... (vezi toată discuția)