Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea ...

Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa zis general in US ARMY in eventualitatea unei relatii serioase. In august a cerut mamei o suma de bani ca sa nu fie trimis in misiune in Kabul ca va muri. I-am zis mamei sa nu faca prostia asta. In octombrie individul ia trimis mamei poze ca e ranit si i-a solicitat o alta suma de vani ca sa scape cu viata. Acum saotamana trecuta tipul i-a trimis un pachet care s-a oprit in Italia si ca sa ajunga acasa la in Romania, mama trebuie sa plateasca .Individul tot o bate la cap sa faca cumva sa plateasca. Se gandeste sa se imprumute in banca. Ce sa fac eu si fratii mei in situatia asta? Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Cel mai recent răspuns: POMPILLIA , utilizator 01:07, 13 Ianuarie 2021
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Clar e victima unui escroc. Dați-i să citească din presă cazuri identice sau asemănătoare.

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

Căutați acea poză cu rănitul pe internet (click dreapta pe ea, aveți opțiunea de a căuta imaginea cu Google), sunt șanse mari să o găsiți și arătați-i-o. Evident e a cuiva care habar n-are la ce e folosită.

Sau măcar spuneți-i să-i ceară să se vadă și să vorbească cu el de față cu dvs., caz în care o să fiți de acord să îi trimită bani. 100% n-o să vrea acel individ să facă asta. Aveți răbdare cu ea și o să reușiți.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa isi vada de treaba, este o escrocherie.
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca dupa ce ii dovediti ca e victima unui excroc, nu se potoleste, nu prea aveti ce ii face mamei. Din pacate, nu o puteti apara de naivitatea ei.
sper sincer sa priceapa si sa va asculte.
Bine ca macar v-a zis, ca puitea sa o faca pe muteste.

E o escrocherie clasica gen '' Scrisoarea nigeriana ''.Gasiti multe exemple pe internet aparute in publicatiile on-line.Multi puscariasi , chiar din puscarie trimit astfel de mesaje de inselatorie.Aratati-i cit mai multe exemple poate o sa inteleaga.Totusi nu mai are 16 ani sa fie chiar atit de naiva.Citeodata simtul ridicolului mai bate logica neinteleasa sau care nu '' razbate '' :)))
Va spun din proprie experienta, ca eram și eu sa cad victima unui astfel de escroc. Am verificat identitatea lui și era un tip care socializa cu mine de la un internet cafe, dintr o țară foarte săracă. Când I am spus adevărul s a suparat

Alte discuții în legătură

Înșelătorie cu un produs vândut pe internet cuiva din anglia: clientul a primit pachetul, nu l-a plătit și a mai cerut și 2.000 de lei în plus. unde se poate reclama fapta? valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. O adolescenta a scos la vanzare un aparat foto+ obiective, triped etc, la suma de 5000 lei. (Cam atat face) . Un eventual client i a cerut spre ... (vezi toată discuția)
Investitie unui strain in romania (schema frauduloasa) Mirela V Mirela V Am avut ocazia sa intalnesc o persoana din Zimbabue, care isi doreste sa faca o investitie in valoare de 2 mil USD in Romania. Mai exact vrea sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune pe internet rraluka_22 rraluka_22 Buna ziua Daca o persoana a fost înșelată /păcălită sa depună bani intr-un cont unde ma pot adresa. Pe scurt : acum câteva luni mama prietenei mele ... (vezi toată discuția)