avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Preluare contract cesiune de la firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Preluare contract cesiune de la firma in insolventa

In cazul in care certificatul fiscal arata ca firma are datorii catre stat ce optiuni am ca sa pot inregistra masina pe numele meu? Datoriile sunt inscrise in masa credala.

Preluarea contractului de leasing cu plata anticipata au fost aprobate de firma si de societatea de leasing.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Preluare leasing criss1122 criss1122 Cat pot dura procedurile, care este termenul, pentru un raspuns daca lichidatorul judiciar isi da sau nu acceptul pentru preluarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Capul face,capul trage! gogudany gogudany La multi ani tuturor Stefanilor! Am o masina cumparata prin leasing de catre sotie pe numele ei,achizitionata in 2010(februarie),eu sunt girantul.Sunt in ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmanarii fisei fiscale la cumpararea unui autoturism colyro colyro Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)