ContSters97923 
	    	Utilizator

ContSters97923 
	    	Utilizator	    

ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

syberia_sims 
	    	Utilizator

syberia_sims 
	    	Utilizator	    

ContSters97923 
	    	Utilizator

ContSters97923 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

leona777	                   

Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
	                    leona777	                   

Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)

hadrian74	                   

In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)
	                    hadrian74	                   

In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)

octapesik	                   

Daca un conducator auto este detectat cu alcoolemie in sange in valoare de 1.85,ce i se intampla in cazul in care primeste dosar penal cu suspendare?  (vezi toată discuția)
	                    octapesik	                   

Daca un conducator auto este detectat cu alcoolemie in sange in valoare de 1.85,ce i se intampla in cazul in care primeste dosar penal cu suspendare?  (vezi toată discuția)