avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ingradire acces propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ingradire acces propietate

Locuiesc pe o strada sau mai bine zis ulita dintro comuna. De mai bine de 8 luni primara s-a apucat sa o asfalteze si tot de atunci nu mai avem acces la casele noastre o buna buna parte din timp nici pe jos.Ajugeam acasa prin curtea unui vecin. Acum de bine de rau putem ajunge pe jos dar cu masinile nu.Nu putem intra cu masini sau utilaje pentru lucrarile pe care le mai avem de facut pe langa case. Nu au acces pompieri, salvarile si nici politia. Firma care lucreaza se plange ca este o lucrare foarte grea si lucreaza doar cateva zile pe luna. Ulita are aproximativ 300 m si nu este teren in panta. Primarul se face ca vine in control cand ne plagem dar lucrurile nu se schimba. Rog pe cine poate sa ne dea un sfat pentru rezolvarea situatiei. Va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Drum in curs de asfaltare ridicat cu 30 de cm pana acum - suntem blocati in curte georgianaflorina georgianaflorina Buna seara. Unde ne putem adresa/cum putem rezolva urmatoarea situatie - drumul din fata curtii noastre (strada laturalnica) este in curs de asfaltare cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu strada / ulita ... BiancaMDB BiancaMDB Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu strada / ulita pe care o strabate bunica mea in varsta de 71 de ani de la casa, la drumul principal si ... (vezi toată discuția)
Se pot impune restrictii de circulatie pe un drum asfaltat pe banii comunitatii? biloida biloida Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: strada pe care stau apartine de un municipiu resedinta de judet intr-o zona cu case de ... (vezi toată discuția)