avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marturie mincinoasa

Bună ziua. Am pierdut un proces de litigiu de munca datorita minciunilor spuse de fostul meu superior. Având înregistrarea de la proces în care au fost audiați martorii se aude clar și se dovedește ca acesta a fost evaziv sau s-a încurcat în propriile lui minciuni, al doilea martor relatand cu totul altele. Judecătorul nu a ținut cont decât de proceduri, nefiind interesat de povestea mea și minciunile spuse de el ( nu mai zic de faptul ca sarcina probei nu s-a inversat în nici un fel ). Neavând bani sa fac apel cât si de faptul ca șansele erau foarte mici avocata ma sfătuit sa merg sa îi fac plangere pentru marturie mincinoasa fostului superior si apoi sa îl dau în judecata pe el pe civil ( el fiind persoana care mi-a făcut cel mai mult rau). Nu am primit sfaturi de cum ar trebui sa procedez și ce trebuie sa scriu în acea plangere. Mă puteți ajuta va rog cu un model și ce ar trebui sa scriu mai exact în es? (Menționez ca martorii au fost audiați în martie, hotărârea pronunțată în mai și motivarea am primit-o la finalul lunii trecute - și acum sufăr psihic din cauza lor)
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Martori in procese de divort rich rich am fost numit ca martor intr-un proces de divort. citatie insa nu am primit. din anumite motive nu doresc sa ma prezint.ce se poate intampla daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Contestatie judecator camera preliminara leopoldsimon leopoldsimon Totul a inceput in urma unei altercatii dintre nepotelul meu elev in cls a 4 a si alt elev .In ziua urmatoare mai precis in data de 31 Mai mi-am dus nepotelul ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos - cum actionez? hopeless1 hopeless1 as mai avea si eu o intrebare. de curand am avut un termen la un proces si s-au audiat niste martori partea adversa a adus doar un martor care a cam mintit ... (vezi toată discuția)