avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta civila

Buna seara,as dori sa stiu o sentinta civila care nu a fost aplicata in cat timp se prescrie si nu mai poate fi aplicata?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: beleflorin4444 , utilizator 14:18, 14 Iulie 2017
Depinde la ce se refera sentinta.Dati detalii.
Termenul de general de prescriptie ptr.executarea silita este de 3 ani,curge de la data ramanerii definitve a hotararii ce se executa silit.
Este vorba despre o actiune cu teren agricol unde instanta a hotarat ca se dispune intabularea,dar nu s-a efectuat intabularea in 3 ani,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Momentul cursul prescriptiei in cazul unor titluri executorii pronuntate pe vechiul cod de procedura civila eagle_free eagle_free Buna seara. Noul cod de procedura civila prevede: CAPITOLUL V Prescripţia dreptului de a obţine executarea silită Termenul de prescripţie ... (vezi toată discuția)
Executare silită penalități Ikymar Ikymar În urma unei executări silite a unor drepturi salariale de la o instituție publică, am obținut în instanță penalități de 0,5% pentru fiecare zi de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Îmi puteți spune care este articolul care face ... Alexlu1993 Alexlu1993 Bună ziua! Îmi puteți spune care este articolul care face referire la prescriptia unei datorii?sau ce articol ar trebui invocat? Va multumesc (vezi toată discuția)