avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte pt angajator concediu parental
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte pt angajator concediu parental

Salut,

Cu ce acte trebuie sa ma duc la angajator daca sunt proaspat tatic (6 zile)? Mentionez ca am si cursul de puericultura facut si vreau si cele 2 saptamani oferite de stat.
PS: cum si de unde primesc salariul pt aceasta perioada de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 16 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de urmatoarele acte :
- cerere de acordare a concediului paternal
- copie certificat de nastere copil
- copie atestat de absolvire a cursului de puericultura

Indemnizatia pentru concediul paternal se plateste din fondul de salarii al unitatii si este egala cu salariul corespunzator perioadei respective.
Pai din ce am inteles dureaza 3 saptamani pana e gata certificatul de nastere...
Nu are cum sa dureze atata eliberarea certificatului de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru tatici la nasterea copilului bikebike bikebike la cate zile libere are dreptul un tatic dupa nasterea copilului?sunt platite? mentionez ca este angajat la buget,si anume in MAI (vezi toată discuția)
Legea 210/1999 a concediului paternal sebi30 sebi30 Am rugamintea sa ma luminati si pe mine. Sunt cadru M.A.I. Doresc sa stiu cum se aplica aceasta lege in cazul in care am obtinut si un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
De cate zile libere platite beneficiaza taticii la nasterea copilului? orora orora Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de cate zile libere platite beneficiaza taticii la nasterea copilului. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)