avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Act aditional inmanare directa + modificat ulterior ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Act aditional inmanare directa + modificat ulterior prin intermediul postei electronice

Buna , apelez cu mare incredere din nou la dvs.
Ma aflu in urmatoarea situatie .
Am fost la sediu RCS-RDS pentru a semna un act aditional . Pe acesta se afla bifata casuta cu "inmanare directa de catre un reprezentant"
Ulterior am fost contactat de RCS , ca a fost o mica greseala si ma roaga sa vin sa corectam actul aditional . Nefiind in zona in acel moment , am ales sa trimit prin email , am luat eu pixul , am corectat greseala pe care mi-au indicat-o dansii ,am pus stampila , si le-am trimis prin email scanat pagina care necesita corectura ( era vorba de niste discounturi )
Am vreo sansa de a ataca in instanta acel act aditional ?
Este ok faptul ca desi este bifat pe el inmanare personala , au aparut modificari cu pixul si transmise prin posta electronica ? , neffind bifat acest lucru pe actul aditional ?
Va multumesc, si astept cu interes raspunsuri .

Alte discuții în legătură

Contract prin " inmanarea directa" , modificat ulterior la distanta ! websignal websignal Am incheiat un act aditional cu o companie de telefonie , pe care este bifat casuta \"prin inmanarea directa\" . actul aditional fiind facut gresit de ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds poate sa modifice optiunile unui contract? Ana-Maria Cretu Ana-Maria Cretu Sunt titular de contract la RCS-RDS , iar la incheierea contractului am avut inclus in abonament si digi film (film now), iar zilele acestea am observat ca ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)