avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inregistrare asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inregistrare asigurat

Cui ma pot adresa in sistuatia in care in sistemul casei de asigurari apar neasigurat si totusi am emisa platile de la ANAF unde figureaza ca angajatorul a platit contributiile? Mentionez ca m am adresat casei de asigurari si fara rezultat. Exista o alta autoritate superioara catre care ma pot adresa?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 17 Iulie 2017
Adresati-va Casei de Asigurari de Sanatate de care apartineti sau C.N.A.S. - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card national de sanatate Ileana2013 Ileana2013 Am un PFA si imi platesc corect contributiile la sanatate ; apar ca asigurat in sistemul de sanatate dar nu mi s-a emis card national de sanatate! Oricum e o ... (vezi toată discuția)
Pesoana selectata nu este asigurata ino2010 ino2010 Bună ziua, Am avut o problemă medicală și mi s-a cerut cardul de sănătate. La introducerea acestuia în programul online acesta a afișat ... (vezi toată discuția)
Pana la urma in calitate de avocat sunt obligat si la cas si la caa? ContSters191851 ContSters191851 Prin statului profesiei de avocat este reglementat clar modul contributiei sociale la asigurarile de sanatate prin CAA(casa de asigurari a avocatilor). Totusi ... (vezi toată discuția)