avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhivele IIRUC
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhivele IIRUC

Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada 1984-2003 pentru pensioanre,cine detine aceste arhive?
Cel mai recent răspuns: nidac57 , utilizator 11:02, 20 Decembrie 2018
b]Luati legatura cu Administratorului judiciar, Acsis Solv IPURL, reprezentat prin Dumitrache Mihnea Alexandru, str. Olimpului nr. 34 , Bucuresti daca este vorba despre SC ROCA PLUS TRADE SA (fosta IIRUC SA),


sau

IIRUC SERVICE S.A.
Șoseaua Fabrica de Glucoză, Nr. 5, Clădirea Novo Park G, demisol, Sector 2, București.
email : office@iirucservice.ro

[ link extern ] /

am cautat arhivele intreprinderii pt intretinerea si repararea utilajelor de calcul bucuresti , care ulterior a devenit IIRUC S.A. Tatal meu a lucrat acolo o viata de om din 01.07.1977-01.07.2004 . De unde pot lua adeverinta de vechime?pentru a depune dosarul la casa de pensii in vederea pensionarii?
Vedeti raspunsul dat in data de 20.07.2017.
Am contactat lichidatorul Acsis Solv şi nu deţine arhiva IIRUC Bucuresti SA. Am luat legătura şi cu IIRUC Service SA şi au spus că ei sunt altă firmă, fără nicio legătură cu cu IIRUC SA şi nu deţin nici ei arhiva.
Dacă a reuşit cineva să obţină adeverinţa de vechime de la IIRUC SA, vă rog, reveniţi cu un răspuns asupra demersului efectuat. Vă mulţumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2018
laurav, utilizator
Lichidatorul trebuia sa va spuna unde a predat arhiva ...nu cred ca o astfel de intreprindere a fost lichidata fara existenta unor documente.

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu pensionarea dinumunt dinumunt Buna ziua, Sotul meu a lucrat la IIRUC filala Ploiesti in perioada 1986-1994 si din pacate a pierdut cartea de munca. Acum este eligibil pentru depunerea ... (vezi toată discuția)
Carnet de muncã pierdut tomileia tomileia Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat ... (vezi toată discuția)
Ahiva omnia turism vbirlea vbirlea Buna ziua Am si eu o intrebare,am lucrat la Omnia turism ca ghid si am nevoie de o adeverinta de vechime de la detinatorul arhivelor Omnia turism. Stiti cine ... (vezi toată discuția)