avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea darii in plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea darii in plata

Bună ziua ! Am trimis Băncii ,,Notificarea de dare in plată,, in august 2016. Banca a contestat_o in instanta, la Judecatorie. La momentul respectiv, executorul judecătoresc imi oprise deja 1/3 din pensie, in cadrul dosarului de executare silită. După depunerea Notificării acesta a refuzat sa suspende executarea, motivînd ca nu mai are voie sa faca nici un act in dosar. Acum doua saptamani am castigat procesul pe fond. Executorul refuza, in continuare, să suspende oprirea, motivand ca Hotararea nu este definitivă. A procedat legal executorul judecătoresc in august 2016 ? Dar acum, in iulie 2017 ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata ivanica57 ivanica57 Fiul meu a fost executat silit in anul 2014 ,de atunci si pana luna trecuta nu a primi nici o instiintare.Luna trecuta i a venit prima poprire pe salar.A ... (vezi toată discuția)
Prescriere Karakarla Karakarla La data de 11.05.2012 am facut un credit de nevoi personale la o banca pe 5 ani. In urma unor probleme financiare in luna 12. 2012 am facut o reesalonare pt o ... (vezi toată discuția)
Prescriere Karakarla Karakarla în comunitatea avocatnet.ro 665 AZI Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu ... (vezi toată discuția)