Buna ziua !
Sunt proprietarul unei mașini din anul 2014 mașina este înmatriculată în Suedia am circulat doar acolo am platit impozit acolo ...
Luna aceasta vreau sa o înmatriculez in Romania ,am pregătit dosarul ...doar că am întâmpinat o problema.
Am fost la primărie la taxe și impozite cu actele necesare pentru dosar.
M-a pus sa plătesc impozit și în România de când sunt proprietarul masini adică 2014 cu toate că eu am dovada că am platit impozit in Suedia.
Este normal sa plătesc impozit in doua țări? Sa nu mai spun că am platit și penalități că nu am platit timp de 4 ani și în România.
Ce trebuie sa fac?
Intrebare
Cozmi
In primul rand nu stiu daca ma incadrez bine aici dar am si eu o problema/o nedumerire...deci sa va spun. Zilele astea am cumparat o masina care este pe o ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare
MPep
Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in noiembrie 2012, am facut identificarea si toate platile necesare pentru a o inmatricula pe noul ... (vezi toată discuția)
Impozit auto
GyXoNeS
Acum 5 ani am cumparat un autoturism inscris intr-o alta tara membra a U.E.Am circulat in Romania mai bine de 2 ani dupa care l-am inmatriculat.Am fost la ... (vezi toată discuția)