avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Este nevoie de autorizatie ANPC in cazul produselor ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Este nevoie de autorizatie ANPC in cazul produselor suflate cu aur si argint?

Dragi colegi, am nevoie de ajutorul vostru.

Am facut demersurile pentru deschiderea unui SRL pentru a vinde produse achizitionate intracomunitar. Produsele contin cupru si sunt suflate cu aur si argint si au rol terapeutic.

In acest caz imi trebuie o autorizatie speciala pentru a le putea vinde?

Ce fel de coduri CAEN se incadreaza pentru acest gen de activitate?

Daca aveti recomandari pentru acest gen de activitate si "best-practices" as fi bucuros sa le iau in considerare.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)
Aur de investitii- regim tva MadaDU MadaDU Societatea noastra are COD CAEN 6492-ALTE ACTIVITATI DE CREDITARE, este platitor de impozit pe profit, platitor de TVA si isi desfasoara activitatea conform ... (vezi toată discuția)
2025 cod caen srl pentru realizarea de bijuterii handmade DiandraToc DiandraToc Bună ziua! Vreau să-mi deschid un srl la care vreau să trec la coduri caen secundare și ceva legat de realizare de bijuterii handmade, uneori folosind ... (vezi toată discuția)