avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Timbru de mediu - recuperare pentru masina vanduta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Timbru de mediu - recuperare pentru masina vanduta intre timp

Pot recupera taxa dacă am vandut auto recent? In ordonanta 52/2017 se specifica ca beneficiarii sunt contribuabilii care au achitat. Am copie dupa carte si talon.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
ContSters436621, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!
Av-SfabuAndra a scris:

Da, puteti solicita restituirea si daca ati instrainat autoturismul intre timp. Important este sa aveti actele necesare.

Si daca cea de la finante mi-ar spune ca nu se poate, eu ce argumente sa-i dau? (juridice..)

Alte discuții în legătură

Dobândă abuziva oug 52/2017 Catalin2906 Catalin2906 As dori sa adresez o întrebare unui avocat cu experiență în fiscalitate. Conform OUG 52/2917, restituirea taxei auto este însoțită de dobândă ... (vezi toată discuția)
Am și eu o nelamurire: mama s-a hotărât sa vândă apartamentul, ... ionut87nicolae ionut87nicolae Am și eu o nelamurire: mama sa hotărât sa vândă apartamentul, tatăl meu este decedat din 92\' , eu stau în chirie cu viitoarea nevasta în același ... (vezi toată discuția)
Partaj,cine are dreptul? ioan_dumitru29 ioan_dumitru29 Buna ziua. Parintii sunt divortati de 12 ani. Nu sa facut partajul.Mai se poate cere partajul? Mi-a spus un avocat ca ar putea s aii revina mamei tot ... (vezi toată discuția)