avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Temei juridic cerere esalonare plata despagubire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Temei juridic cerere esalonare plata despagubire

Buna ziua,
Sunt in postura in care am pierdut un proces cu o companie de taxi care a pretins despagubiri ca urmare a unui accident de masina avut.
Sentinta civila emisa nu este inca definitiva si irevocabila.
Dat fiind contextul si posibilitatile financiare limitate am depus o cerere in care am solicitat aprobarea platii esalonate a sumei totale datorate ca si despagubire.
Mi se cere sa mentionez temeiul juridic care sta la baza cererii sau sa scot in evidente alte spete unde o astfel de cerere a fost aprobata.
Oare ma puteti ajuta in acest sens?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 165/2013 IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR Buna ziua doamnelor si domnilor, Va supun atentiei urmatoarea speta : prin decizia nr.6430/30.06.2009 Comisia Centrala pentru stabilirea despagubirilor a ... (vezi toată discuția)
Se poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita? carmenbn carmenbn Se mai poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita de la un executor judecatoresc?Are acest angajament valoare ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 165/2013 IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR Buna ziua doamnelor si domnilor, Va supun atentiei urmatoarea speta : prin decizia nr.6430/30.06.2009 Comisia Centrala pentru stabilirea despagubirilor a ... (vezi toată discuția)