avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto - dosar acceptat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto - dosar acceptat

Bina ziua, in cazul in care dosarul de recuperare taxa auto a fost depus si acceptat anul trecut , platindu-se prima rata din cele 5 conform situatiei de atinci, acum mai trebuie depus ceva sau in categoria celor care trebuie solutionati mai repede in maxin 120 zile ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare veche sau noua ? utilizator1986 utilizator1986 Sunt in situatia in care trebuie sa platesc taxa de poluare pentru a putea circula cu masina proprie importata din Europa de Vest. Evident voi vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)