avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Care sunt institutiile unde pot plăti drepturi de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Care sunt institutiile unde pot plăti drepturi de autor?

Unde/ cum pot plăti drepturi de autor pentru citate folosite in ceea ce urmează sa public (spre vanzare)?
Citate - texte ale autorilor romani consacrați care intra sub incidenta legii dreptului de autor.
Pentru formule matematce se platesc drepturi de autor?
Ultima modificare: Joi, 10 August 2017
Ancutz7za, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru textele preluate de pe un blog si publicate intr-o carte Bogdan98 Bogdan98 Buna ziua, Intrebarea nu-mi apartine, incerc doar sa obtin un ajutor pentru cea care a intrebat (doamna fiind si scriitoare, are carti ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - pliant referndum Madalina1000 Madalina1000 Am fotografiat un pliant pro-referendum familia tradiționala și l-am postat pe site-ul Wikipedia Commons. A fost propus pentru ștergere pe motiv că în ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor ... papinni papinni Buna!!! Sunt oarecum in ceata deoarece de ceva timp lucrez la o carticica care cuprinde o explicare a unor activitati de ordin industrial si in mod special ... (vezi toată discuția)