avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita iesita din comun
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita iesita din comun

Buna ziua,


Avem urmatoarea speta, mai neobisnuita.: dosar executare suspendat, creditorul vine si retrage titlul executoriu in original de la executor, fara nici o motivare, executorul incheie proces verbal de incheierea executarii silite si cere bani creditorului pe munca facuta. Creditorul refuza plata si contesta in instanta pvul executorului. Instanta anuleaza pv de incheiere executare silita.
Intre timp, executorul ridicase popririle pe contul debitorului si il anuntase si pe acesta ca executarea s-a incheiat. Cu hotararea favorabila in mana, debitorul ce ar fi trebuit sa faca? Dar executorul? Eu sunt cel executat, pe mine ar fi trebuit sa ma anunte cineva ca se reia executarea sau nu?

Stima si multumiri.

Alte discuții în legătură

Anulare executare silita- sanse in recurs Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Am urmatoarea speta si rog frumos sa va dati cu parerea ce sanse are de a fi admis recursul. Stadiu procesual: Recurs la TMB Recuperator ... (vezi toată discuția)
Porpire pe cont de la executor judecatoresc ostaciuc ostaciuc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Am avut un proces in care am chemat in instanta firma de administrare si asociatia de proprietari. Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara centru_cta centru_cta Buna ziua! Am primit de la fosta sotie a unui salariat o solicitare la care atasase copie hotarare instanta judecata pentru a i retine sotului (angajatul ... (vezi toată discuția)