avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare

Buna ziua! In conformitate cu art 23 alin 11 din legea 255/2013 hotararea in prima instanta prin care se constata aplicabilitatea art 4 C .P si se dispune punerea in libertate a condamnatului este executorie daca legea noua nu este N.C.P sau N.C.P.P ci o alta lege? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Noul cod penal 1 februarie 2014 Taty67 Taty67 Buna ziua La data de 1 februarie 2014, penitenciarele elibereaza conform noului cod penal sau trebuie depusa la judecatorie contestatie? Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Recalificare cerere cosminaa cosminaa buna ziua. Azi sotul meu a avut instanta avand ca obiect contestatia la executare la cererea lui. in cerere a invocat motivul neconstitutionalitatii in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit o citatie de inlocuire a amenzii penale . ... roland1918 roland1918 Buna ziua am primit o citatie de inlocuire a amenzii penale . Mai pot platii amenda pana la primul termen ? Ce risuri am ? In citatie am trecut art. ... (vezi toată discuția)