Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8352 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul vechime pensie femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul vechime pensie femei

Buna ziua !
1.Se iau in calcul vechimii de pensie pentru femei perioada de incetare a activitatii pentru cresterea copiilor conf. Legii 1/1970-art. 9K ?
2. Zilele de concediu de odihna fara plata se iau in considerare la calculul vechimii anilor de pensie ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 16 August 2017
1. Se ia in calcul acea perioada in baza legii nr.1/1970

2. Absențele nemotivate și concediile fără plată se scad din vechimea în muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza zilele de co? Andrei Gica Andrei Gica Cand calculam numarul de zile de CO la care un angajat ar avea dreptul, ne raportam la intreaga perioada pt care el a fost angajat, sau ne raportam numai la ... (vezi toată discuția)
Vechime si spor de vechime AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Cand se calculeaza anii lucrati din cartea de munca pentru a i se acorda sporul de vechime in functie de anii lucrati se scad zilele de fara plata? Sau ele nu ... (vezi toată discuția)
Intrerupere pentru cresterea copilului michirec michirec Buna ziua! Sotia a intrerupt serviciul in 1981,1985,1988, conf. art.129 din CM combinat cu art.9 alin.2 din Legea 1/1970, pentru cresterea celor 3 copii;10 ... (vezi toată discuția)