Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
D-l Popescu, Google a devenit Google pentru ca in decursul a peste 20 ani si-a mentinut interfata neschimbata. Mostenirea vechilor reguli este OBLIGATORIE in IT.Repet, am o experienta de peste 30 ani in IT si stiu ce vorbesc. Site-ul dumneavoastra este exploatat cu predilectie de persoane intre 35-60 ani. La schimbari bruste oamenii acestia i-ati pierdut. Ganditi-va ca o persoana care intra aici vrea sa converseze pe un subiect, vrea sa stie parerile altora nu sa citeasca extrase din MO. Faceti o comparatie statistica a persoanelor care va viziteaza site-ul ACUM cu cei care-l vizitau in vechiul format. Probabil ca o sa fiti impresionat. Nu are nimeni timp sa stea sa invete sa navigheze in site-ul actual. Si probabil ca-si vor cauta informatia in alta parte. Repet, v-ati facut de lucru si nu tocmai in mod fericit. O sa vedeti ca am dreptate. Si la acuratetea datelor avem probleme ! Eu cautam discutii despre D112 . Aflu in premiera ca noua actualizare cf cu Og4/2017 se aplica din octombrie 2017 in timp ce ea se aplica deja dela august 2017. Asta inseamna lipsa de concentrare sau alte preocupari.
Eu cautam discutii despre D112 . Aflu in premiera ca noua actualizare cf cu Og4/2017 se aplica din octombrie 2017 in timp ce ea se aplica deja dela august 2017. Asta inseamna lipsa de concentrare sau alte preocupari.