Buna ziua! Am vandut un autovehicul cu contract facut modelul vechi, iar pe spatele certificatului am completat numele persoanei înstrăinate cu data si semnatura. Individul si-a primit copie la contract certificatul in original si asigurarea masinii. De aici a ramas sa revina peste o zi sau doua pentru ai da contractul cu fiscalul scos, iar cei de la primarie nu ma pot ajuta pentru ca am contractul in modelul vechi. Problema este ca individul m-a sunat ca a lovit masina ca scuza sa nu mai finalizam actele.... stiu asta pentru ca i-am zis ca vin dupa numere si certificat sa le iau pentru a o radia si a inceput sa o dea in balbaiala. Acum am ramas cu cartea de indentitate a masinii in original ( nu am dar-o pana nu am finalizat totul), acel contract in modelul vechi, am copie de bulentin a individului si o copie a certificatului de înmatriculare fata-verso in care e completata persoana instrainata. Ce as putea face mai departe pentru a rezolva problema? Multumesc!
Radiere auto
STANCIU FLORIAN
In urma cu 4ani am vindut o masina marca Dacia fara nici un act ,urmand sa facem actele la inceputul anului viitor ,masina avind toate taxele la zi.Se poate ... (vezi toată discuția)