avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1455 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate separata la o firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate separata la o firma

Buna. As dori sa va intreb, e posibil sa ma angajez la firma unui prieten, firma de transport, cu masina personala, dar sa se faca contabilitate separata, facturier , recuperare tva.,etc. titulus separat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:44, 22 August 2017
Daca doriti sa tineti evidenta unui centru de profit, asta se poate. Dar complet separat nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)
Pasii de urmat dupa infiintarea unei firme maritica 3 maritica 3 am infiintat un srl neplatitor de tva , sunt asociat unic si administrator punctul de lucru il voi deschide pe 1 septembrie unde voi lucra chiar eu mi-am ... (vezi toată discuția)