avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate - ANAF

Am primit pentru un SRL un PV de declarare a starii de insolvabilitate pt obligatii fiscale restante in suma totala de 24.687 lei reprezentand dobanzi - 18.943 lei si majoari de intarziere 5.744 lei. Societatea nu dispune de bunuri mobile sau imobile. In PV se mentioneaza ca vor trece in evidenta separata creantele inregistrate de debitor. Nu se fac mentiuni ce se intampla de la data PV.
Intrebarea mea este ce urmeaza si ce anume trebuie sa faca societatea
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
olimpia58, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata obligatii fiscale IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea problema la care as dori un raspuns: In anul 2008 am infiintat o firma cu obiect de activitate principal ” ... (vezi toată discuția)
Plata obligatii fiscale IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea problema la care as dori un raspuns: In anul 2008 am infiintat o firma cu obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Credite bobeicaalin bobeicaalin Ce se poate intampla cu o persoana care contractat un credit de la o banca,iar in momentul e fata nu are niciun venit,nu mai poate platii ratele si nu are ... (vezi toată discuția)