avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Răspunderea pentru elaborarea actelor administrative
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Răspunderea pentru elaborarea actelor administrative

Buna ziua,

La nivelul unui Consiliu Local proiectele de hotarare sunt insotite de rapoarte de specialitate si expuneri de motive, in principal, si in secundar si de alte documente.
Expunerea de motive este a initiatorului proiectului si rapoartele de specialitate sunt elaborate de catre compartimentele din subordine ( semnate de conducatorii acestora).
Eu sunt la inceputul carierei intr-o mica institutie subordonata unui consiliu local de nivel orasenesc. Vreau sa stiu daca pentru semnarea ca intocmitor a adreselor de inaintare a draftului proiectelor de hotarare/expuneri de motive/rapoarte pot fi raspunzator pentru corectitudinea lor. Practic se inainteaza prima forma a proiectului care este analizat si verificat pe baza documentelor ce-l insotesc de 3-4 directii de specialitate din cadrul primariei.

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Procedura si flux de aprobari pentru hotarare de consiliu local platitor_taxe platitor_taxe Buna ziua, In calitate de cetatean al unui sector din Bucuresti doresc sa initiez un proiect de Hotarare de Consiliu Local care sa fie supus dezbaterii ... (vezi toată discuția)
Fisa post director adjunct ankalaura85 ankalaura85 As dori si eu un model de fisa postului pentru Director Adjunct. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Fisa post director general adjunct ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine, daca puteti, cu un exemplu de fisa de post pentru Director General Adj. Acesta, fiind direct sub ... (vezi toată discuția)