avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aviz de mediu pentru fosa septică
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aviz de mediu pentru fosa septică

Buna ziua
Pentru constructia unei case este necesar si avizul de mediu. Casa se construieste intr-o locatie unde nu exista canalizare comunala la acest moment. Este nevoie de amplasarea unei fose septice. Poate fi refuzat avizul de mediu pentru ca se foloseste o fosa septica ecologica? anumite exceptii lega
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: stela chelner , utilizator 20:43, 24 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In proiectul de ctii.- instalatii, canalizari, etc. al casei, intocmit de o firma autorizata, trebuie prevazute evacuarea apelor menajere la o fosa septica (se indica tipul/ modelul, modalitatea de descarcare, neutralizare limpede scurs, etc.) Acest proiect se anexeaza la cererea pentru obtinerea avizului de mediu.
Va multumesc. Problema este ca cei de la mediu ne-au trimis la apele romane pentru a lua un aviz.Este vorba de o ministatie de epurare cu evacuarea apelor reziduale prin drenaj . Cei de la apele romane spun ca este interzis sa se deverseze apa menajera in pamint. Este obligatoriu acest aviz de la apele romane fiind vorba de o casa de locuit fara etaj. Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda a garzii de mediu sanseverina sanseverina Va rog sa-mi spuneti daca este legala o amenda de 10000 lei, data de Garda de Mediu pentru montarea in mediul rural, a unei fose septice ECO IMO 10 cu ... (vezi toată discuția)
Fosa septica vs statie de epurare vs fosa betonata OlgutaM OlgutaM As dori sa stiu daca in Romania anului 2012, intr-o localitate ilfoveana, pe o strada particulara cu case nou construite, este permisa \"fabricarea\" unei ... (vezi toată discuția)
Racordare canalizare konadelle konadelle Bună ziua. Am fosă septică alcătuită din 2 bazine. Sunt obligată să mă racordez la rețeaua de canalizare? (vezi toată discuția)