avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca

Buna ziua, cum as putea recupera cartea de munca de la firma Maglificio Primavera Trade, in prezent radiata? Mentionez ca cei de la ITM Bucuresti si Satu Mare, precum si cei de la Arhivele Nationale nu m-au putut ajuta.
Mulumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 19 Septembrie 2017
Unde e arhiva?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Registrul Comertului sj interesati-va cine a fost lichidatorul societatii. Apoi interesati-va la acesta unde se afla arhiva fostului angajator.
VALENTINA MITEA a scris:

Unde e arhiva?

Deocamdata, nu am reusit sa aflu. Voi merge la Registrul Comertului, asa cum a recomandat dl Cornel Vasile
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
artenealexandra, utilizator
Cornel Vasile a scris:

Mergeti la Registrul Comertului sj interesati-va cine a fost lichidatorul societatii. Apoi interesati-va la acesta unde se afla arhiva fostului angajator.

Cei de la Registrul Comertului au spus ca lichidatorul juridic este Conexpert Sprl- Constantin Ion. Am vorbit la telefon cu dumnealui si a precizat ca nu exista nicio arhiva de la aceasta firma si ca trebuie sa caut administratorul debitoarei.
Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Tot cei de la Registrul Comertului va pot da detalii despre cine a fost administratorul societatii respective.

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime BecheanuIulian BecheanuIulian Buna ziua, In perioada 1992-1995 am lucrat la o companie in Bucuresti.Nu am dus cartea de munca crezand ca nu fac purici multi .Am plecat prin demisie ... (vezi toată discuția)
Recuperarea anilor de munca din cadrul unor firme desfiintate mihaidecebal mihaidecebal Buna ziua Imi puteti spune va rog cum as putea recupera anii de munca din cadrul unor firme desfiintate ,Precizez ca am trimis solicitari la Registrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,as vrea sa stiu care sunt etapele clare ale reconstituirii ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua ,As vrea sa stiu care sunt ETAPELE CLARE ale reconstituirii unei Carti de Munca pierdute. Multumesc ! (vezi toată discuția)